Uroš Borzaš (©Starsport)
Uroš Borzaš (©Starsport)

Borzaš: Pokazali smo da imamo obraz

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.01.23. | 18:01

„Ostao je gorak ukus posle meča sa Norveškom. Nismo bili u fokusu u prvih 15 minuta, probudili smo se tek sredinom poluvremena", rekao je levi bek norveškog Elveruma

(Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Katovica)

Nije išlo Petra Đorđića u prvom poluvremenu, ali ga je odlično krajem prvog dela igre zamenio Uroš Borzaš. Momak iz Ade kaže da je poraz od Vikinga pre dva dana bio bolan za sve i da je to bio razlog slabije igre na startu meča.

Izabrane vesti

Ostao je gorak ukus meča sa Norveškom. Nismo bili u fokusu u prvih 15 minuta, probudili smo se tek sredinom poluvremena, odigrali onako kako znamo, 100 odsto. Odbrana je bila dobra, golmani takođe, to je on što nas krasi. Drago mi je da smo pobedili, psihički smo se trgli, pokazali da imamo karakter i obraz“, rekao je Borzaš.

Ključni trenutak meča bio je oštar start jednog Argentinca nad našim levim bekom. Mijajlo Marsenić je pritrčao da brani mlađeg saigrača. Malo se „zakrvilo“, očigledno je to probudilo četu Tonija Đerone koja je odgovorila serijom 6:0.

Možda je moralo to da se desi. Jeste ružno bilo, ali nam je trebalo nešto da se probudimo. Očekujemo teži meč sa Holandijom. Navijamo za Lale protiv Nemaca. Bilo bi lepo da pobedimo u ponedeljak, pa ćemo da vidimo za koju poziciju će nam to biti dovoljno“, istakao je levi bek norveškog Elveruma.




tagovi

Rukometna reprezentacija SrbijeSvetsko prvenstvo u rukometuUroš Borzaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara